Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

My už bydlíme...

Tady najdete pejsky, kteří dostali druhou šanci :-) Lidem, kteří se teď o ně starají z celého srdce děkujeme ...více v celém příspěvku.

Také prosíme majitelé, kteří mají od nás pejska, aby nám napsali, jak se pejsek má a poslali foto /zveřejníme v sekci Dopisy od majitelů/

article preview
David
5 let

David

 
Frank
3 roky

frank

 

Larik

ua

3 roky

Hodný, kamarádský pes vhodný do bytu, čistotný.

larik

 

 

Máša

 2 roky

Kříženka francouzského buldočka, veselá mladá holčička. Takto mladý pejsek by už měl dávno domov, u Mášenky se to trochu komplikuje, protože má alergii na stravu. Nechali jsme udělat testy na co je alergická a s výběrem stravy poradíme. Je důležité, aby nic z toho, co ji nedělá dobře, nedostávala, pak je v pořádku. Je to akční, běhací fenečka. Hledáme pro ni zodpovědné pánečky, kteří budou dodržovat správnou stravu a odolají psím očím, když Mášenka loudí. Je to mladá holčička, tak je pro ni škoda, aby celý život strávila v útulku. Není vhodná ke kočičkám, vhodná jako jedináček, aby měla zajištěnou správnou dietu. Najde se někdo zodpovědný?

 

Máša

Máša

 

Klára

ua

cca 4 roky

klára

 

 

Čerčil
cca 3roky (kastrovaný)
 
Chlapeček je jedním z pejsků, co k nám přijeli z Ukrajiny. Dobrovolnická organizace projíždí vybombardovaná města a hledá opuštěná zvířata. Pejsci čekají u svých rozbořených domů, věrně hlídají a věří, že se jejich pánečci vrátí. Nevíme co vše mají za sebou, ale věříme, že teď už je čeká to lepší v podobě hodných pánečků, kteří je už neopustí. Ve skupině jsou 3kluci a Čerčilek je spíše podřízený, potřeboval by jít do nového domova co nejdříve, jako jedináček k milujícím pánečkům, aby už zapomněl na hrůzy války. Na poslední fotce je chlapeček zobrazen ještě na Ukrajině s rozcuchaným kožíškem, teď už ho má krásně vyčesaný a je to fešák. Čerčilek je kastrovaný, čipovaný, s potřebným očkováním.
 
čerčil
 
 
 
Gambit
 
gambit
 
Bayron
cca 6let (kastrovaný)
 
Malý, černý pejsek, který se rád vyhřívá na sluníčku. Přijel k nám z Ukrajiny z městečka Adivka, které již neexistuje. Nevíme, jak takto drobný pejsek mohl přežít v oblasti, kde nic není, jak si sháněl poravu, kde se ukrýval. Dobrovolnící projíždějí takovéto oblasti a snaží se vyhledávat opuštěná zvířata. Bayronek měl štěstí a teď čeká na hodné, trpělivé pánečky, kteří ho zahrnou láskou a dopřejí mu ten nejlepší domov.
 

bayron

 

Paris

3- 4 roky

Fena, kříženec, byla nalezena u Olympie v Brně. Majitel se dosud nepřihlásil. Hledáme jí nový domov někde v bytě na gauči, kde si budou vážit její velmi vyrovnané povahy. Fena je velmi klidná přátelská. 

paris

 

 

 

 

Eny
cca 10měsíců
 
 
Holčička se k nám do útulku dostala přímo z rodiny, alergie dítěte. Je to střapatá, temperamentní holčička, která se těší na novou rodinu a teplý pelíšek. Je to odrostlé štěndo, jak si ji vychováte, takovou ji budete mít.
 
eny
 

Myška

ua

cca 5 let (kastrovaná)

Myšička je hodně bojácná, zatím se snaží být neviditelná, je jediná přímo od majitele, který požádal dobrovolníky, aby Myšičce našli nový domov, v podmínkách kde spolu žili, se o ni nebyl schopen už postarat.
 
myška
 

Iriska

ua

cca 5 let

Holčička k nám přijela z Ukrajiny,má uvedeno, že je ji cca 5let, ale nám se zdá stařší, i když zoubky má pěkné. Možná ji tak zničil život, který musela teď prožívat. Je to klidnější holčička, moc by potřebovala najít nový domov, ostatní pejsci jsou na ni akční, a tak by ráda měla pelíšek a svého pánečka jen pro sebe. Holčička je kastrovaná, čipovaná, má potřebné očkování. Ze začátku může být opatrnější, musí si zvyknout na jiný jazyk, zapomenout na hrůzy války. Neumíme si představit, co tito drobci museli zažít, jsou z oblasti, kde už domy nestojí, potulovali se vybombardovaným městem a nějak si sháněli potravu.

iriska

 

Garry

ua

4 roky

Pes vhodný do RD nebo bytu.

garry

 

Roka a Melisa

ua

Dvě fenečky německého ovčáka, které k nám do útulku přijely z Ukrajiny, z oblastí, kde už města ani vesnice neexistují. Nevíme, co všechno zažily, jak si sháněly potravu. Zatím jsou hubené, jejich nejdůležitějším zájmem je jídlo a jídlo. Jsou kastrované, čipované, s potřebným očkováním. Postupně je rozkrmujeme a dokrmujeme, aby z nich byly krásné holčičky německého ovčáka. Až budou v pořádku, budeme jim hledat nové domovy, kde už se budou mít jen a jen dobře.
 
Roka
cca 4 roky

 

roka

 

 

 

Pegas

3 roky

Menší střední kastrovaný pejsek vhodný do RD nebo bytu, čistotný.

pegas

 

Jorg

ua

11 měsíců

Jorg je mladý kříženec výškou pod kolena. Pejsek k nám přijel z Ukrajiny, kde žil na ulici v oblasti válečných konfliktů a místo toho, aby si užíval život štěňátka, tak bojoval o přežití. Je to veselý, velmi temperamentní kluk, zatím moc neumí chodit na vodítku, ale po dopilování, to bude skvělý parťák na dlouhé výlety. Pro Jorga hledáme bydlení v domku se zahrádkou, zatím byl zvyklý žít venku, ale určitě se naučí, že teplý pelíšek v domě je také príma. Doporučujeme ho jako jedináčka, je hodný, ale na ostatní kamarády by mohl žárlit, bude rád, když bude mít pánečka jen pro sebe.

jorg

 

Jessi

2 roky

Jessi je fenka křížence dobrmana. Moc milá holčička, start do života neměla jednoduchý, žila i na ulici, bude moc vděčná za teplý pelíšek a hodné pánečky. Nehledáme jí domov venku k boudě.
Nové majitele budeme pečlivě vybírat, má toho za sebou hodně a už by potřebovala stabilní domov o který nepřijde. Ze začátku může být opatrnější, ale až pochopí, že už je vše v pořádku, bude to šťastná a veselá dobrmaní holčička. Má ráda pohyb, ráda běhá, takže by mohla být vhodná parťačka pro canicross. 

Jessinka měla sdílení hodně, občas se na ni někdo i zeptal, ale vážní zájemci nejsou. Je to škoda, je to mladá holčička a určitě by si přála trávit čas už s novou rodinou, o velké pejsky moc zájem není.

NAŠLA DOMOV V SRPNU

Jessi

 

 

Marik

ua

10 měsíců

Kastrovaný pes, vhodný do RD, může bydlet i v dobře zateplené boudě nebo v bytě. Potřebuje aktivní rodinu, která ho naučí vše potřebné.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

marik

 

Zarina

ua

asi 6 let 

Kastrovaná fenka, nejspíš kříženec baset/špic. Je vhodná do bytu nebo RD. Hodná, přátelská nenáročná.

NAŠLA DOMOV V SRPNU

zarina

 

Tomi

ua

10 měsíců

Kastrovaná fenka, vhodná do RD, může bydlet i v dobře zateplené boudě nebo v bytě. Potřebuje aktivní rodinu, která ji naučí vše potřebné.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

tomi

 

Billi

ua

10 měsíců

Kastrovaný pes, vhodný do RD, může bydlet i v dobře zateplené boudě nebo v bytě. Potřebuje aktivní rodinu, která ho naučí vše potřebné.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

billi

 

 

Alissa

ua

3 roky 

Kastrovaná fenka vhodná do bytu. Klidná, nenáročná, čistotná.

NAŠLA DOMOV V SRPNU

allisa

 

 

Radana

ua

7 let

Holčička k nám přijela z Ukrajiny, z válečné zóny, kde přežívala na ulici. Je to hodná holka, aktivní, jako jedna z mála uměla na vodítku, tak se s novým pánečkem bude těšit na procházky a výlety. Ze začátku byla opatrnější, ale už se rozkoukala a je to pohodová holka, je velikostí pod kolena. Byla zvyklá žít venku, ale určitě teplý pelíšek uvítá. Pro holčičku hledáme novou rodinu, která ji vynahradí útrapy, které musela prožít.
NAŠLA DOMOV V ČERVNU

radana


 

 

Harry

3 roky

Harry je čistokrevný pointer s PP. Je to mladý, velmi akční pes, vhodný na sport i myslivost, ideálně do domu.

NAŠEL DOMOV V KVĚTNU

harry

 

Bela

2 roky

Bela je dvouletá fenka labradorského retrívra. Hledá domov u aktivních páníčků, v rodinném domě, s dětmi a jinými kamarády pro aktivní život plný sportu a jiných psích hrátek.

NAŠLA DOMOV V DUBNU

Bella labrador

 

Lary

ua

10 měsíců

NAŠEL DOMOV V DUBNU

lary

 

Sabi

 11 let

Fenka JRT. Dostala se k nám se zlomeninou zadní nohy. Nyní je v pořádku. Miluje pískací hračky a netrpělivě čeká na nového pana. Pouze na bydlení doma.

 

Sabi

Sabi

 

 

Jack

ua

10 měsíců

jack

 

Edi

ua

10 měsíců

edi

 

Ben

cca 2 roky

Pejsek potřebuje teplo domova a vyrovnanou novou rodinu. Je vhodný pouze do bytu. Nového majitele budeme velice dobře vybírat.

NAŠEL DOMOV V ÚNORU

Ben

 

 

 

 

Max

cca 2,5 roku

Pejsek potřebuje teplo domova a vyrovnanou novou rodinu. Je vhodný pouze do bytu. Nového majitele budeme velice dobře vybírat.

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

 

max

 

 

 

Pejsci z Ukrajiny

ua

Pejsci označení modrožlutou vlajkou jsou pejsci z Ukrajiny dovezení jednou odvážnou dobrovolnicí, která je posbírala přímo ve válečné oblasti a zajistila převoz k nám - úžasná odvaha.

Pejsci přijeli v pořádku a již čekají na nové domovy.

 

Malysh

ua

cca 1 rok

Veselý, nenáro čný, vděčný pejsek. Může žít venku v dobře zateplené boudě.

NAŠEL DOMOV V LEDNU 

malysh

 

ua

NAŠLI DOMOV V LISTOPADU

Unka

cca 5 let 

Hodná, milá fenka. Je vhodná do RD i do bytu. Nenáročná.

 

unka

 

Eva

Eva

 

Emma

Emma

Cash

CASH

Arti

3,5 roku

Arti je mladý společenský pes. Vhodný do bytu, nebo domu s bydlením uvnitř. Je nenáročný, kamarádský. Nevadila by mu ani přítomnost dalšího psího kamaráda. 

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

zlaty retriever

 

Růženka

cca 5 let

Růženka je střapatá kříženka, která byla nalezena spolu s dalšími pejsky v zahradách v Brně. Je to velký mazel. Bohužel je to ale chronická útěkářka, umí výborně šplhat po plotě, a dokonce už i skočila z balkonu z 2. patra. Nikdy nebude chodit bez vodítka.

Růženka je vysoce konfliktní vůči ostatním zvířatům, bez ohledu na druh. Je třeba respektovat, že nesnese společnost dalších zvířat, útočí na ně. Vůči lidem je ale nekonfliktní. S dětmi vychází dobře, ale přesto s ohledem na její povahu ji doporučujeme k lidem s poklidnějším životním stylem, tak aby se předešlo nežádoucímu střetu s jinými zvířaty. S Růženkou se nemůžete těšit na hromadné venčení, výlety s dalšími pejsky apod.

Vzhledem k výše uvedeném pro ni hledáme domov:

  • pouze v bytě, 
  • bez balkonu, přípustná je zabezpečená lodžie tak, aby nehrozilo, že by se pokusila utéct (byla by schopná skočit i z vyššího patra), 
  • bez dalších zvířat,
  • bez dětí, nebo s dětmi ve věku 12+ let.

Toto je nutnou podmínkou adopce.  

 

NAŠLA DOMOV V LISTOPADU

Růža

 

Fenečka Růženka.jpg

Růženka sní o novém domově

 

Golpy

cca 4 roky

Golpy je križenec cca 4 roky starý. Po smrti majitele hledá nového pána, který ho bude mit rád. Golpy nemusí malé děti, vadí mu křik. Starší děti mu nevadí. Nejradši by dělal společnost dospělým, ať už v bytě či rodinném domě.

NAŠEL DOMOV V ČERVENCI

golpy

 

 

Rek

cca 12 let

Pes, kříženec münsterlandského ohaře a asi welššpringeršpaněla. Po smrti majitelky hledá nový domov v bytě či rodinném domě. Na svůj věk je Rek vitální, společensky pes. Moc bychom mu přáli nový domov. Též možný k virtuálni adopci.

NAŠEL DOMOV V ČERVENCI

Rek

 

Rex

narozen 4.9.2021

Rex je štěně NO, vhodné do rodiny, která se bude věnovat psím sportům a nenechá ho zahálet. Je to vášnivý aporter. V dospělosti bude patřit k velkým psům, bude velký a mohutný. Chceme, aby byl součástí rodiny. Není to pes do boudy na dvůr. 

NAŠEL DOMOV V ČERVNU

NO Rex

 

Bela a Bety

Bela je 5-měsíční křížená fenka. Do útulku přišla polečně s Bety, pětiletou drobnější fenkou, po smrti svého majitele. Nyní hledají obě holky domov v rodinném domě. Jsou hodné, přátelské, hravé. Vzhledem k tomu, že jsou na sebe velmi fixované, hledáme jim společný domov.

NAŠLY DOMOV V KVĚTNU

Bela
 

Bela štěně

 

Bety a Bela 2

 

Bety

 

Tedy 

cca 2 roky

Akční střapatý kluk, který je ale zároveň fajn společník. Na vodítku netahá, venku vás po očku hlídá. Bude rád za procházky, čas strávený hraním. Má v sobě ale krev teriéra, a tak není vhodný k dalším zvířatům a nedoporučujeme ho ani k malým dětem, kterým by mohl nechtěně ublížit.  

NAŠEL DOMOV V DUBNU  

Tedy

Tedy s klacíkem

Tedy

 

Bobina

7 let

Bobina je přátelská společenská fenka Německého ovčáka. Po smrti majitele hledá nového parťáka pro život s kterým by žila v bytě či domě. Není vhodná do boudy, chce být s majitelem v kontaktu. 

NAŠLA DOMOV V DUBNU

NO Bobina

Buddy

4 měsíce

Pejsek, kříženec německého ovčáka a huskyho. Aktivní pejsek vhodný pro sportovně založené majitele.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

Buddy

 

 

Ringo

1,5 roku

Ringo je čistokrevný Čínský chocholaty pes. Je přátelský, hravý, společenský, vhodný do bytu. Nový majitel musí věnovat zvýšenou pozornost jeho kůži, která vyžaduje vydatnou péči. 

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

Ringo

 

Chocholouš

 

naháč

 

 

 

Sony

7 let

Kastrovaný pes, hodný nekonfliktní, vhodný i k dětem.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

Sony

 

 

Lucky

cca 8 měsíců

Nalezený pejsek. 

Lucky už bydlí. Po velký zájem jsme hledali nejlepšího pánička. Nyní má milující rodinu a krásný dům se zahradou na běhání. Nová panička je pro něho ta pravá.

NAŠEL DOMOV V ÚNORU

Lucky

Lucky

 

 

Black

Narozen 1.3.2021.

Black je kříženec labradora a ohaře. Je vhodný do rodinného domu se zahradou. Je to akční pes, střední až větší velikosti. Blackovi hledáme aktivně založené majitele, kteří mu budou schopni poskytnout dostatek vyžití. Má dobré vlohy a zápal do tahu. I vzhledem k atletické postavě je skvělým adeptem pro canicrossové disciplíny.

 

Black

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

 

 

Koťata po Jolaně

Koťata narozená 16.9.2021 krátce po příchodu kočičí mámy Jolany do útulku.

 

 

kotě_2

kotě_1

chlupatá koťata

NAŠLA DOMOV V PROSINCI

 

Eleanor

 

Eleanor

NAŠLA DOMOV V PROSINCI

 

Ben

cca 6 let

 

Ben je odložený pes, kříženec labradora a jezevčíka střední velikosti. Stavbou těla je podobný basetovi, je to tedy mohutný, silný pes, s vahou přes 20 kilo, na krátkých nohách. Je to hodný pes, ale chybí mu výchova. Je vhodný do bytu nebo rodinného domu s přístupem na dobře oplocenou zahradu, ze které nebude schopný utéct. A věřte, že se o útěk dříve či později pokusí a zabezpečení vaší zahrady dobře prověří různými způsoby.

Vzhledem k jeho síle a neschopnosti chodit spořádaně na vodítku je nutné, aby ho budoucí majitel fyzicky zvládl. Byť není velký do výšky, překvapí vás, jakou silou je schopný vás odtáhnout, když ho něco zaujme. Byť je to kříženec labradora a jezevčíka, silou je to spíš ten labrador. Doporučili bychom ho tedy fyzicky zdatnější osobě, která bude schopná mít ho většinu dne pod kontrolou. Ačkoli není zlý, nedporučujeme ho vzhledem k jeho síle k menším dětem, kdy by jim mohl svoji vahou nechtěně ublížit.

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

 

Ben v zimě

Ben X labrador

Ben xlabrador

Ben

 

Bílá kočička

NAŠLA DOMOV V LISTOPADU

bílá kočička

bílá kočička

 

 

 

Krabicové překvapení

Za branou útulku nás čekalo překvapení. Krabice s třemi koťátky -  kocourky uvnitř. Dva kocourci již domov našli, zbylý jeden na ten svůj stále čeká.

krabice

koťata z krabice

 

Melichar

9 let

 

Melichar je kříženec s velikostí maxipsa. Celý život byl uvázaný u boudy na řetězu. Jeho těžký osud ale neovlivnil jeho povahu. Je moc milý. Hodí se ke starším, aktivním lidem. Rád se mazlí a má rád blízkou lidskou společnost. Je to vděčný chlupáč, který hledá páníčka, se kterým aktivně zestárne.

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

maxipes Melichar

 

Rusty

14 let

Rusty je aktivní stařík hledající domov, kde bude moci v dožít. Rusty je přátelský, společenský, nenáročný pejsek po zemřelém majiteli.

NAŠEL DOMOV V ZÁŘÍ

děda Rusty

Rusty

 

Gaston

cca 4 roky

 

Gaston je odhadem 4-letý kříženec německého ovčáka a labradora. Je to hodný pes, vůči ostatním psům se zatím zdá být bezkonfliktní. Bohužel postrádá známky jakékoli výchovy. Nezná základní povely, na vodítku zběsile táhne. Možná by mohl mít vlohy pro canicrosssmiley. Bude potřebovat trpělivé majitele, kteří s ním budou pracovat a aktivně trávit volný čas. Majitele, kteří ho naučí všemu potřebnému a nevrátí ho při prvních problémech. 

Není vhodný do rodiny s malými dětmi. Vzhledem ke své velikosti a energii by je totiž mohl snadno povalit a neúmyslně jim ublížit.

NAŠEL DOMOV V ZÁŘÍ

Gaston

NO X LAB Gaston

Gaston

 

 

Tonda

cca 2 - 3 roky

Tonda  je mladý kříženec, pravděpodobně německého ovčáka a stafordšírského teriéra. Našel se v okolí obce Hostěrádky. Je vhodný jak do bytu, tak i k domu se zahradou. Je to hodný, nekonfliktní pes. Dokážeme si ho představit i jako parťáka do aktivní rodiny k dětem. Ostatní zvířata nijak neřeší, alespoň dle dosavadních zkušeností. Miluje házení míčků, které s nadšením aportuje. Často je i chytí za letu, takže má dobrý potenciál pro frisbeesmiley Když má míček, neřeší nic okolo. Vzhledem k tomu, že je snadno motivovatelný, bude se s ním i dobře pracovat. Zejména pro svůj růžový míček udělá cokolismiley

NAŠEL DOMOV V SRPNU

Tonda v zimě

tonda_zimni_profil.jpg

X bull Tonda

Tonda

X bull Tonda

 

 

 

Dadyn

cca 6 let

 

Dadyn je kříženec špice, střední velikosti (váha cca 15 kg). Byl zvyklý v bytě. Je to vcelku bezproblémový, nekonfliktní, hodný pes vhodný i pro nezkušené pejskaře. Neměl by mít problém ani s dalšími zvířaty v domácnosti.

NAŠEL DOMOV V ČERVNU

Dadyn

 

X špic

 

 

 

 

Kočičí máma

Dvouletá kočka, které říkáme prostě máma, protože byla zanechaná u útulku i se svými koťaty. 

NAŠLA DOMOV V KVĚTNU

kočičí máma

 

 

Bojka

cca 8 let

Bojka je kastrovaná fenečka, která byla vyhozená z množírny. Je velmi plachá, nepřiblíží se k člověku, je stále ve střehu.

NAŠLA DOMOV V ÚNORU

 

Bojka v zimě

Čivava Bojka

p5011031.jpg

bor02536.jpg

 

 

Sven

1,5 roku

Sven je mladý kříženec NO a labradora. Je to sportovní pes, který bude potřebovat dlouhé procházky nebo jiné vyžití. Je vhodný do domu s možnosti bydlet doma.

 

NAŠEL DOMOV V ÚNORU

Sven s klackem

 

Sven X NO

 

Sven poklona

 

 

Rex

cca 2 - 3 roky

Rex je mladý pejsek střední velikosti, velice hodný a čistotný. Většinu svého dřívějšího života strávil uvázaný na řeťezu u boudy. Potom ho nabídli, aby posloužil jako "oběd". Jeden zodpovědný člověk ho vykoupil a přivedl k nám. I přes špatné zkušenosti je Rexík velice vázán na člověka. Je velmi přítulný, vhodný do bytu. Nehodí se k malým dětem.

NAŠEL DOMOV V LEDNU

černý Rex

 

Rex

kříženec Rex

 

 

 

Brambůrka

cca 1 rok

Brambůrka je veselý kastrovaný pejsek střední velikosti. Má čip ze zahraničí. Byl nalezen uvázaný u silnice nedaleko útulku, kde pravděpodobně strávil celou noc. Je vhodný do rodinného domu se zahrádkou.

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

štěně Brambůrek

brambor_06.jpg

brambor_11.jpg

 

Tygřík

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

kocour tygřík

kocourek Tygřík

 

Bingo

cca 2 roky

Pejsek byl nalezen bez pánečka. Čekali jsme, zda se ozve majitel, ale nikdo ho nehledá, tak ho nabízíme k adopci. Je to nádherný, černý pes s bílou náprsenkou, atletické postavy. Má sílu a energie na rozdávání. Je to aktivní mlaďoch, který k sobě potřebuje stejně aktivní pánečky. Umí podávat pac :)

Na Binga se konečně usmálo štěstí a po dlouhém čekání se i on dočkal nového domova! Máme velkou radost!smiley

 

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU 

 

bingo_01.jpg

 

Flíček

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

černý kocour

kocour Flíček

 

Bonifác

cca 5 měsíců

Hledáme domov pro posledního ze 3 nalezených kocourků. Bráškové už mají nový domov, Bonifác na ten svůj stále čeká..

 

kocourek Bonifác

kocour Bonifác

kocourek Bonifác hlava

 

Morče

NAŠLO DOMOV V ŘÍJNU

morčátko

 

morče

 

Jack

cca 5 let

NAŠEL DOMOV V ŘÍJNU

Pejsek se dostal do útulku z rodinných důvodů. V rodině byl zvyklý na děti. Z počátku bývá k cizím lidem nedůvěřivý, ale jakmile si zvykne, je to mazel.

 

jack_003.jpg

jack_001.jpg

 

Benži

cca 10 let

NAŠEL DOMOV V ZÁŘÍ

Pejsek žil uvázaný na provaze, odkud se ho podařilo lidem, kterým nebyl osud pejska lhostejný, odebrat. Pejsek je střední velikosti, zatím se bojí, ale za chvíli se osmělil a přišel si pro piškotek.Je hubený, až se vykrmí, tak z něho bude krásný psí kluk.
Benži se po pár dnech začíná osmělovat a už se nechá pohladit a pochovat, jen je pořád ve střehu. Leká se při prudším pohybu nebo hlasitém zvuku, nevíme co všechno si musel prožít, ale už se začíná pomalu radovat ze života.

Bohužel předešlý život ho natolik poznamenal, že má zkratkovité jednání a může na člověka vystartovat a napadnout ho. Většinu času je milý a mazlivý, ale pak se mu něco v hlavičce sepne a na určitý dotyk, který mu něco připomene z minulého bydliště, reaguje neadekvátně. To bohužel stěžuje jeho adopci, mohl by jít pouze k člověku, který se zabývá převýchovou psů a uměl by s takovým pejsek pracovat.

 

p6271526.jpgp6271522.jpg

 

Pankrác

NAŠEL DOMOV V ZÁŘÍ

kocourek Pankrác

 

Servác

NAŠEL DOMOV V SRPNU

kocourek Servác

 

Spajk

cca 1 rok

NAŠEL DOMOV V SRPNU

 

spajk1.jpg

Spajk

štěněčí kluk Spajk

psí kluk Spajk

spajk2.jpg

 

 

Šedík

cca 5 let

Tento maličký, odhadem pětiletý kříženec, byl nalezen uvázaný na ulici Francouzská v Brně. Je to mazlík a neposeda.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

 

bor02989.jpgbor02984.jpg

 

Kája

cca 10 měsíců

Kája, nalezený pejsek, malý kříženec. Vhodný do bytu.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

 

kříženec Kája

kaja05

kaja02

kaja03

kaja06.jpg

kaja08.jpg

kaja10.jpg

 

 

Béďa

5 let

 

NAŠEL DOMOV V SRPNU

bor03056--2-.jpg

X kokršpaněl Béďa

 

 

Bubák

cca 2 roky

Kříženec možná velšteriéra. Pejsek se do útulku dostal od majitele, který ho již nechtěl. Původně si Bubáčka vzal z jiného útulku (útulek byl vyrozuměn), ale po cca 4 měsících zjistil, že to není pejsek vhodný do bytu. Bubáčka doporučejeme spíše na dvorek s přístupem dovnitř. Je hodně temperamentní a rád si zaštěká, především na ostatní pejsky. K lidem je ale moc hodný, hodil by se do rodiny, kde nebude další zvířátko.  Na vodítku je zpočátku trochu torpédo, ale to proto, že se těší ven stejně jako většina pejsků v útulku. Na zavolání přijde a zvládne být i chvíli v klidu:) S pravidelnou dávkou pohybu to bude fajn společník, který bude šťastný za nový domovsmiley Když ho naučíte, mohl by to být fajn parťák na běhání, protože očividně běhá rád:)

NAŠEL DOMOV V SRPNU

 

Bubáček

bubák v postoji

ostříhaný Buba

bubak01.jpg bubak02.jpgbubak02.jpg

p3190973.jpgp6181085.jpg

 

 

Mikeš

NAŠEL DOMOV V ČERVENCI

 

mikes.jpg

mikes2.jpg

 

Koťátka

 

V seníku byla nalezená kočičí máma s pěti černými koťátky. Ta si nyní svoje kočičí miminka náležitě hlídá v poskytnutém pelíšku. Z toho důvodu nebylo možné a ani vhodné je prozatím všechny nafotit. Odhadovaný věk koťátek je cca 2 týdny (k 1. májovému víkendu), jsou tedy opravdu maličká a momentálně potřebují jen klid a bezpečné útočiště. To mají nyní zajištěné u nás. Jakmile ale budou připravená k odběru, tj. zhruba kolem poloviny června, budou moc, moc vděčná za nový domovheart

VŠECHNA NAŠLA DOMOV V LÉTĚ 2020 smiley

 

Kotatko_2

Kotatko_1

 

Dan

cca 7 měsíců

Béžový pejsek Dan se k nám dostal od paní, která přecenila své síly. Je to skákavý, temperamentní kluk. Velikosti v dospělosti by měla být tak po kolena.  Není vhodný ke kočičkám, prý je kousal. Spíše si myslíme, že si chtěl hrát, ale kočičkám to bylo nepříjemné. Nedoporučujeme ho ani k dalším drobným zvířátkům, jako jsou např. králíci,  morčata, apod. Dan hledá především trpělivou rodinu, která ho všemu naučí a bude mít pochopení pro jeho temperament. Na vodítku se mu zatím moc nelíbí. Nejlépe by mu bylo v rodinném domku s přístupem na zahradu, kde by se mohl v bezpečí vyběhat.

NAŠEL DOMOV V KVĚTNU

 

štěně Danbéžové štěňátko Dan

 

Jackie

nar. 28. 9. 2019

Černá kříženka, která byla koupena jako štěně labradora (už několikátý případ), ale samozřejmě jak začala růst, tak je vidět, že labrador to opravdu není a tak skončila v útulku. Je to akční štěně, zatím moc neumí, bude ráda za aktivní rodinu, která se jí bude věnovat a vše ji naučí.

NAŠLA DOMOV V KVĚTNU

 

p2181233.jpgjessie01.jpg

 

 

Kolombo

cca 5let

Černý pejsek s bílou náprsenkou byl uvázaný před útulkem. Moc touží po společnosti člověka. Sice trochu štěká, ale to především, když nás vítá. Potřeboval by pánečky, kteří by se mu věnovali a měli ho rádi. V útulku je mu smutno..sad

NAŠEL DOMOV V KVĚTNU

 

colombo_01.jpg bor03190.jpg

 

 

Tedy

cca 1 rok

Akční, střapaté štěňátko se do útulku dostalo z vážných rodinných důvodů. Potřebuje co nejdříve stabilní rodinu, kde bude parťákem po celý život.

NAŠEL DOMOV V KVĚTNU

 

 

pa151182.jpg

 

Rex

cca 3roky

Pejsek pochází z útulku Jimlín, kde byl adoptovaný jako štěně. Po dvou letech ho majitelé dali někomu jinému, bohužel paní psa nezvládala, a tak skončil u nás. Pejsek je zatím ostrý, nedůvěřivý, práce s ním vyžaduje ostražitost. Uvidíme časem, zda se zklidní.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

bor03004.jpg

 

Frona

cca 12 let

Papírová fenečka, o kterou se majitel dřív staral, chodil s ní i na výstavy, ale pak nastoupil démon alkohol a holčička přišla o domov.

NAŠLA DOMOV V BŘEZNU

Frona.jpg

 

 

Rostík

Kluk-štěňátko žíhané, hladký kožíšek, velikosti jezevčíka.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

 

Rostik

 

 

Puclík

cca 3 roky (kastrovaný)

Mouratý kocourek, který se objevil na místě, kde krmíme venkovní kočičky. Je to malý chlapeček, který by si měl užívat lidskou náruč a ne bojovat venku o přežití. Zatím se trochu bojí, ale od ošetřovatelky se již nechal pohladit a pochovat.

Kocourek je vhodný do klidné rodiny bez dětí. Rád si přijde pro pohlazení, drcá o člověka hlavičkou, ale stále je trochu lekavý. Bude potřebovat pánečky, kteří již nějaké zkušenosti s kočičkami mají a dají Puclíkovi dostatek času, aby si v novém domově zvykl. Je zvyklý na ostatní kočičky, určitě by nějakého hodného kočičího kamaráda přivítal.

NAŠEL DOMOV V ÚNORU

 

Puclík.jpg

 

 

Jack

cca 6let

Pejsek se k nám dostal po zemřelém majiteli, ze začátku byl vystrašený, tedˇsi moc rád přijde pro pohlazení. Není vhodný k jiným zvířatům, doma mu bude nejlépe jako jedináčkovi. Je moc smutný potřeboval by pána jen pro sebe, útulek mu nesvědčí, je vděčný, když se mu věnujeme.

NAŠEL DOMOV V ÚNORU

p9251168.jpg

 

Béďa

cca 5let

Střední kříženec zřejmě kokršpaněla. Kontaktní a akční kluk, jen nezná moc povely. Nalezen v Lipovci u Blanska. Hledal se majitel, ale nikdo ho nepostrádal, proto byl převezen do útulku.

p5141058.jpg

 

Koťátka

cca 6 týdnů (4kluci a 1 holčička)

Koťátka byla vyhozená před útulkem v textilním sáčku. Jsou celá promrzlá, hladová a vyděšená. Měla být ještě u maminky, snad to zvládnou.

VŠECHNA NAŠLA DOMOV V LEDNU

pc101214.jpg

 

Robík

3-4 roky

Kříženec drsnosrstého jezevčíka, nalezen v zahradách v Brně-Černovicích. Temperamentní kluk, byl nalezen spolu s fenečkou a štěňátky.

NAŠEL DOMOV V LEDNU

p9031131.jpg

 

Renatka

Holčička-štěňátko rezavé barvy velikosti jezevčíka

NAŠLA DOMOV V LEDNU

pc101206.jpg

 

Ráďa

Kluk-štěňátko rezavé barvy, hladký kožíšek.

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

p9031137.jpg

 

Luisa

cca 1rok

NAŠLA DOMOV V LISTOPADU

p6041061.jpg

 

Alan

cca 11let

Starý pejsek co obětavě hlídal firmu a na stará kolena se stal nežádoucím. Majitel ho chtěl utratit nebo dát do útulku, a tak Alánek skončil u nás. Je to hodný pejsek, ale moc smutný.

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

pa151181.jpg

 

Čertík

cca 1,5 roku.

Pejsek k nám dostal od majitelů, kde doma sloužil jako hračka pro dítě. byl hodně vystresovaný, děti stále nemusí. U nás se již zklidnil, je to mazlivý, chovací kluk, budeme pro něho hledat domov v bytě, v klidnější rodině bez dětí. Četík má ledvinovou dietu, bude potřebovat krmit speciálními granulkami, jinak nemá žádné omezení.

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

pa090924.jpg

 

Siky

cca 4roky

Perská činčila

Kočička se k nám dostala jako dědictví s tím, že si ji později vyzvednou. Noví majitelé bohužel přestali komunikovat, a tak kočičku nabízíme k adopci. Z útulku je vystresovaná, zatím s námi nemluví, syčí a syčí.

NAŠLA DOMOV V ŘÍJNU

 

p9171144.jpg

 

Bruno

cca 4měsíce

Štěňátka jsou umazlená, akční, touží po člověku a jeho hlazení. Noví majitelé musí počítat, že zatím nic neumí a musí je všemu naučit.

NAŠEL DOMOV V ŘÍJNU

pa011178.jpg

 

Barborka

cca 4měsíce

Kříženka, předpokládáme, že v dospělosti bude střední velikosti. Našla se vyhozená se svými sourozenci na poli u silnice.

NAŠLA DOMOV V ŘÍJNU

pa011174.jpg

 

Azor

cca 8-10let

Malý kříženec jezevčíka a pudla se do útulku dostal po smrti majitele. Je zatím ze všeho vyděšený a nešťastný, ale je jinak hodný.

NAŠEL DOMOV V ŘÍJNU

 

p6041074.jpg

 

Břéťa

cca 3měsíce
NAŠEL DOMOV V ŘÍJNU

pa011172.jpg

 

Renatka

Holčička-štěňátko žíhané, trochu chlupatý kožíšek.

Nalezena se svými rodiči a sourozenci v zahrádkářské kolonii.

NAŠLA DOMOV V ŘÍJNU

p9031132.jpg

 

Kira

cca 7let

Kira je chlupatá kříženka, která už o svůj domov přišla 2x. Pro holčičku hledáme klidný domov bez dětí. Na nového pánečka si musí zvyknout, pak je mazlivá a chovací, miluje aportování balónků

NAŠLA DOMOV V SRPNU

p3190970.jpg

 

Bad

cca 6měsíců

Našlo se štěně labradorského retrívra nebo jeho křížence v okolí Velké ceny Brna. Je to veselý, hravý kluk, který se rád mazlí.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

 

p5011028.jpg

 

Dak

cca 6let

Větší kříženec. Dak chodil se svým pánečkem po Husovicích, byla to nerozlučná dvojka, bohužel pán skončil v nemocnici a už se nebude moct o pejska starat.

Dak je hodný kluk, byl zvyklý v bytě, byli s pánečkem neustále spolu a teď nechápe proč je někde jinde. Hledáme pro něho hodného pánečka, kterému bude skvělým parťákem.

NAŠEL DOMOV V ČERVENCI

p4161016.jpg

 

Ivoš

cca 5let

Větší kříženec se k nám dostal z vážných rodinných důvodů. Je zvyklý na byt i zahrádku, ale nejlépe mu bude v domečku s bydlením uvnitř. Je to hodný pejsek, zatím je smutný, ale snad si zvykne a brzy najde domov.

NAŠEL DOMOV V ČERVENCI

p6041063.jpg

 

Baylie

cca 1,5roku

Kříženka jezevčíka s něčím bílým, je to mladá holčička, zatím opatrná. Do útulku se dostala od pánů, kteří se stěhovali do zahraničí. Měli pro fenečku zajištěný nový domov, který byl nakonec těsně před odjezdem zrušen, a tak se Baylie ocitla v útulku. Hledáme pro holčičku nový domov, kde buou mít ze začátku trošku trpělivost, než si zvykne, zatím se bojí.

NAŠLA DOMOV V ČERVENCI

p7021090.jpg

 

Jack a Dášenka

cca 10let

Jack je bílý s barevným ouškem, Dášenka je barevná holčička.

Pejsci jsou sourozenci a do útulku se dostali jako součást exekuce domu, kde je nový majitel nechtěl. Jsou akční, do adopce mohou jít spolu nebo nejdříve musí jít Jack, protože je na své sestřičce hodně závislý.

NAŠLI DOMOV V ČERVENCI

49662903_2182373728690147_3080459366277578752_n.jpg

50069597_585776238537782_5521574152890220544_n.jpg

 

Bobík

cca 4roky

Pejsek pobíhal na křižovatce v České u Brna, informován veterinář, pejska nezná a nikdo se zatím nepřihlásil. Bobík je akční pejsek, který je neustále v pohybu, s fenečkami vychází. Pro pejska hledáme rodinu, která se mu bude věnovat a bude ho mít ráda.

NAŠEL DOMOV V KVĚTNU

49623483_529671174186955_3000706767098216448_n.jpg

 

Fany

cca 4roky

Malá kříženka, které zemřela panička. Zatím je vyděšená, bojí se velkého množství pejsků, je pro ni šok, že se z teplého pelíšku dostala do útulku. Jinak je to hodná holčička, potřebovala by co nejdříve najít nový domov u hodných lidí.

NAŠLA DOMOV V KVĚTNU

p5141053.jpg

 

Sněhurka

(kastrovaná)

Malinkatá holčička špice, kterou její majitelé přivázali před útulkem a odjeli.

Milá, mazlivá, toužící po hlazení a mazlení.

NAŠLA DOMOV V KVĚTNU

p4021000.jpg

 

Max

cca 4roky

Maxík je kastrovaný jack russell teriér, který se do útulku dostal pro vážnou nemoc majitelky. Je to hodný  pejsek, který je zatím hodně smutný. Moc by si přál hodného pánečka, aby nemusel být zavřený v kotci a mohl si užívat hlazení a mazlení.

NAŠEL DOMOV V DUBNU

p3190979.jpg

 

Matýsek

cca 8 měsíců

Jedno ze tří koťátek z krabice vyhozené před útulkem. Je to mazlivý a uvrněný chlapeček. Hledáme pro něj domov u hodných lidí, pouze do bytu, NE jako venkovní kočku, NE jako hračku pro děti, tam, kde ví, že kočička ka se může dožít 15-ti i více let, s podmínkou kastrace ve vhodném věku.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

p6190753.jpg

David

Našel se v Brně Kohoutovicích, hledá se majitel.

Majitelka a ani příbuzní nemají o pejska zájem, proto nabízíme Davídka k adopci.je vysoký po kolena, s hlsdkou srstí, určitě mu bude lépe doma než venku v kotci.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

49373586_235892993973636_816979358966087680_n.jpg

 

Berta

kříženka dobrmana a ovčáka.

NAŠLA DOMOV V LEDNU

49896109_236634013919037_7125769718123724800_n.jpg

 

Mareček

cca 7 měsíců

Jedno ze tří koťátek z krabice vyhozené před útulkem. Je to mazlivý a uvrněný chlapeček. Hledáme pro něj domov u hodných lidí, pouze do bytu, NE jako venkovní kočku, NE jako hračku pro děti, tam, kde ví, že kočička ka se může dožít 15-ti i více let, s podmínkou kastrace ve vhodném věku.

NAŠEL DOMOV V LEDNU

p6190750.jpg

 

Baucys

cca 10let

Malý pudlík, který se do útulku dostal s poškozenou čelistí, dírou se mu dostávalo jídlo do nosu a uší a vznikl těžký zánět. Podstoupil plastiku čelisti, pejsek vše zvládl a už běhá s kamarády. Baucys je starší pejsek, má své nálady, když se mu něco nelíbí trochu brumlá, může se i ohnat. Hledáme mu klidný domov u starších lidí.

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

obraz0078.jpg

 

Lumpík

cca 2měsíce

Lumpík byl nalezen v krabici na dálnici, kde se někdo takto zbavil štěňátek. Jeho sourozenci již našli domov, také pro Lumpíka hledáme tu správnou rodinu, kde ho budou mít rádi. Je to veselé, hravé štěňátko, které se teprve učí čistotnosti, proto pro něho hledáme trpělivé pánečky, kteří ví, co to obnáší vychovávat takto malého rošťáčka.

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU

pa240930.jpg

Nela

cca 4roky (kastrovaná)

Nela je černá fenečka howavarta, která se do útulku dostala ze sociálních důvodů majitelky. Je hodná, zatím se rozkoukává, hledáme pro ni zodpovědné pánečky, kteří ví co toto plemeno potřebuje a poskytnou Nele již trvalý domov. není vhodná k fenám, psy si vybírá. Podmínkou adopce je zaplacení kastrace.

NAŠLA DOMOV V LISTOPADU

p8070850.jpg

 

Tomík

cca 5-6let

Hodný pejsek se smutným osudem. Panička musela odejít do Domova důchodců a o pejska se neměl kdo postarat. Pro Tomíka hledáme nový domov, kde by ho měli rádi a poskytli mu vše to, co pejsek potřebuje a již napořád.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

p6190795.jpg

Čert

cca 15 měsíců

Kříženec fouska, je to velmi temperamentní pejsek, který potřebuje správné vedení a aktivní pánečky, aby usměrnili jeho neutuchající temperament.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

p7100824.jpg

 

Rocky

cca 4 roky

Samojed, který se dostal do útulku od majitelky, která ho již nezvládala. Pejsek je HLUCHÝ, potřebuje zkušeného pánečka, který si poradí s jeho hendikepem a temperamentem. Je vhodný na dobře zabezpečenou zahradu, ale s úzkým kontaktem na člověka, nejlépe bez dětí.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

p7100818.jpg

 

Macík

cca 4roky  (kastrovaný)

Macík je kocourek mainské mývalí, dostal se do útulku z rodinných důvodů. Pro Macíka hledáme hodné pánečky, kteří vědí co péče o toto plemeno znamená a nebudou ho mít pouze na ozdobu.

NAŠEL DOMOV V SRPNU

p8070842.jpg

 

Čoko

cca 6let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV V SRPNU

p7202231.jpg

 

Luisa

cca 5let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV

p3290241.jpg

 

Sagi

cca 1 rok

Fenka křížence. Fenka byla vyhozená na Silvestra před areálem útulku majitelem. Vhodná na zahradu rodinného domu. Sagi je hodná a přátelská.

NAŠLA DOMOV V ČERVENCI

27394761_1684594131583935_1878226446_n.jpg

 

Michalka

cca 8-9 týdnů

Jedno ze tří koťátek z krabice vyhozené před útulkem. Je to mazlivá holčička. Hledáme pro ni domov u hodných lidí, pouze do bytu, NE jako venkovní kočku, NE jako hračku pro děti, tam, kde ví, že kočička ka se může dožít 15-ti i více let, s podmínkou kastrace ve vhodném věku.

NAŠLA DOMOV V ČERVENCI

p6190756.jpg

 

Viki

5 let 

Fena křížence. Do útulku se dostala z důvodu umrtí její majitelky. Viki je hodná, milá a přátelská k lidem. 

NAŠLA DOMOV

 

received_1750351625008185.jpeg

 

Barbucha

cca 5 let

Fena křížence sharpeie

Neslušně odložena majitelem, který fenku uvázal u sloupu veřejného osvětlení na pásku. 

Hodná, milá, přátelská a vděčná za pohlazení.

NAŠLA DOMOV V DUBNU

img_20180210_174131_589.jpg

 

Modroočko

cca 5 let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV V BŘEZNU

p3290246.jpg

 

Eva

cca 1,5 roku

Fena NO

27294525_1684597321583616_1080918722_n.jpg

Adam

cca 0,5 roku

Pes Belgického ovčáka 

Na Štědrý den nalezeni v Březině u Ochozu. Majitelka se k pejskům nehlásí, proto jim hledáme společně (nejlépe) nový domov.

NAŠLI DOMOV V BŘEZNU

 

27292440_1684599241583424_432412723_n.jpg

 

 

 

 

 

Miki

cca 5 let

Pes kříženec špice. Pejsek žil na zahradě u rodinného domu. Do útulku se dostal, když jeho pán musel odejít do domova seniorů. Rodina se nemohla o něho postarat. Pejsek je přátelský k lidem, ale nesnese žádného psího kamaráda.

NAŠEL DOMOV V BŘEZNU

27292743_1684594941583854_519400009_n.jpg

Jacky

cca 7 let

fenečka jezevčíka se našla pobíhat na hřbitově v Králově Poli.

NAŠLA DOMOV V LEDNU

pc230590.jpg

Kamínka 

cca 3roky (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV V PROSINCI

p8172284.jpg

Buldočka

cca 8let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV V LISTOPADU

p7202232.jpg

Emilek

cca 1,5 roku (kastrovaný)

Kocourek žil se Žofinkou na parkovišti a snažil se přežít jak jen to uměl. Kočičky byly hladové, plné klíšťat a vděčné za trochu jídla a pohlazení. Je to moc milý a mazlivý kocourek, spokojeně přede a je šťastný, že už má plnou mističku a nemusí se obávat o svůj život. Emilkovi budeme hledat pelíšek pouze v bytě, zimy a strachu si venku užil dost

.Emilek je mazlivý kocourek, který vyhledává společnost člověka, ale zároveň potřebuje i kočičí kamarády. Vrátil se z adopce, kde se mu po kočičkách moc stýskalo. Při návratu do útulku se hned spokojeně zapojil do kočičí smečky, a tak pro Emilka hledáme nový domov, kde už nějakou hodnou kočičku mají, aby kocourkovi nebylo smutno

NAŠEL DOMOV V LISTOPADU.

 

p5212150.jpg

Zubka

cca 5let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV V ŘÍJNU

 

p3290242.jpg

Sorbon

cca 4roky

kříženec pitbulla, nalezený v Rebešovicích u Brna.

NAŠEL DOMOV V ZÁŘÍ

p5032115.jpg

Nela a Bela

cca 9měsíců

kříženky nějakého pasteveckého plemene, které někdo přivázal před útulkem. Zatím se bojí, ale jsou hodné a na sebe fixované.

Holčičky mohou jít do nového domova, ideálně společného. Budou potřebovat dobře zabezpečený pozemek, umí šplhat přes plot. Mají spoustu energie, hledáme pro ně aktivní pánečky, kteří se jim budou věnovat a už je nikdy neopustí.

NAŠLI DOMOV V ČERVENCI

p1040089.jpg

p1040092.jpg

Prosička

cca 6let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí,  pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

NAŠLA DOMOV V DUBNU

p7202242.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cca 10let

Malý pudlík, který se do útulku dostal s poškozenou čelistí, dírou se mu dostávalo jídlo do nosu a uší a vznikl těžký zánět. Podstoupil plastiku čelisti, pejsek vše zvládl a už běhá s kamarády. Baucys je starší pejsek, má své nálady, když se mu něco nelíbí trochu brumlá, může se i ohnat. Hledáme mu klidný domov u starších lidí.

NAŠEL DOMOV V PROSINCI

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30