Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podpořte nás
 
 
Útulek Interpespenzion žije pouze ze sponzorských darů a darů od drobných dárců. Díky těmto hodným lidem může útulek přežít. Děkujeme Vám!
Za peníze, které dostáváme, můžeme nakoupit granule u výrobců za výrobní ceny, které jsou podstatně nižší než ceny maloobchodní.

Přesto se nám ale finančních darů nedostává. Staráme se totiž mimo jiné i o staré a postižené pejsky, které necháváme v útulku v klidu dožívat v tzv. "Domově důchodců". Se stářím však přicházejí zdravotní problémy. Pejsci potřebují léky na povzbuzení činnosti srdce, na klouby, speciální dietní stavu, podložky.

Tento problém se vztahuje také na koníky. Jsou to už kluci v letech, které jejich bývalí majitelé nechtěli, nebo nemohli z různých důvodů mít. Jenom okovat tyto důchodce min.4x do roka za sponzorskou cenu stojí 2 500,- Kč x 4. Ale jsou hodní, vděční a milí. Přijďte se na ně podívatsmiley

Dlouhodobě potřebujeme krmivo pro naše nejstarší a nemocné pejsky se speciální dietou, konkrétně granule Royal Canin Mini Adult 8+, které se osvědčily pro podporu jejich zdravotního stavu. Pro zvířata s problémy pohybového aparátu budeme rádi za Alavis.

V souvislosti s letním obdobím a hojným výskytem klíšťat dále pro naše pejsky potřebujeme antiparazitní obojky, např. značky Foresto, Killtix, Scalibur.

Určitě se neomezujeme jen na výše uvedené. Pro inspiraci jsme připravili seznam věcí, které potřebujeme pro zvířátka a provoz útulku. 

 
Celoročně potřebujeme:
 

Pro kočky krmivo Hills feline s/d diet, paštiky, kočičí písek (kočkolit), konzervy, pamlsky, koberce, finanční příspěvek na veterinární péči.

Pro psy: konzervy, paštiky, kapsičky, smrduté věci (sušené uši, plíce, ..), piškoty, granule, Alavis pro psy, speciálně pro domov důchodců: Royal canin adult mini 8+, gastrointestinální granule, podložky pod psy, velké klece.

Pro koně, kozy: seno, sláma, piliny, granule, ječmen, mrkev, jabka, kukuřice, sušené pečivo, alavis pro koně, řepné řízky, příspěvek na veterinární péči, olej pro koně.

Pro králíky: směs pro hlodavce, seno, piliny.

Pro exotické ptactvo: hotové směsi, senegalské proso klasové, sepiové kosti.

Pro slepice, kachny, husy: zrní (pšenice), piliny, sláma, vitaminy pro drůbež.

Pro provoz zařízení: koberce, savo, sanytol, smetáky, prací prášky, gely, aviváže, kolečka,

finanční pomoc na úhrady veterinárních výdajů (léky, ošetření, zakoupení veterinárních diet), energie na topení zvířatům.

 

Dary můžete přinést během otvíracích hodin nebo jindy po telefonické případně emailové domluvě. 

Zvířátka Vám budou vděčná.

Děkujeme!

Změna banky: číslo účtu zůstalo stejné, změnil se pouze kód banky.

Finanční dary prosím posílejte na č.ú.: 203144995/2010

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31